Bewegingsonderwijs 11 t/m 15 januari

Bewegingsonderwijs 11 t/m 15 januari

Beweeg je fit!

Ik hoop, dat jullie afgelopen week lekker gedanst hebben of coole moves uitgeprobeerd hebben. Misschien willen sommige kinderen dit mij in de gymles wel laten zien; ik ben in ieder geval zeker benieuwd.

Deze week heb ik voor de kleuters een leuke uitdaging, waarbij ze heel goed kunnen ervaren wat ze allemaal met hun lichaam kunnen doen. Het is de enige echte Superhelden ActieTraining. Via onderstaande link kun je eerst naar het filmpje kijken wat je hiervoor allemaal moet doen. Het wordt heel duidelijk uitgelegd en je hoeft alles alleen maar op te volgen. Als je het leuk vindt mag je de oefeningen, die er per dag beschreven staan ook enkele keren per dag uitvoeren.
Klik op: https://www.youtube.com/watch?v=xCs_1AyRvuM
In het filmpje wordt er verteld, dat je alles kan bijhouden op een kaart. Helaas is deze alleen beschikbaar in het Engels. Je mag het afvinken, maar dat hoeft natuurlijk niet. Je moet deze dan wel even uitprinten ;)


Voor de midden- en bovenbouw staan er twee leuke workouts klaar en deze mag je natuurlijk ook enkele keren per week herhalen, zodat je superfit wordt.
Klik op: https://www.youtube.com/watch?v=a05py5l0Iws
Klik op: https://www.youtube.com/watch?v=ymi9GW6DLII

Veel succes allemaal en beweeg je fit :)

Sportieve groet, meneer Igor